Perca voor opdrachtgevers

Voor Opdrachtgevers

Perca Search is dé partner in staffing van IT-executives en IT-leaders. Met ons gedetailleerde netwerk en onze jarenlange ervaring biedt Perca oplossing bij elk IT-vraagstuk.

Executive Search
Het Executive Search team van Perca begeleid bedrijven in het vinden van een passende IT-executive of leader voor vaste posities. Wij kennen de complexiteit van dit proces en focussen ons daarom enkel op leiderschapsrollen.

Interim
De interim divisie van Perca ondersteunt bedrijven met IT-vraagstukken die om tijdelijke IT-leadership expertise vragen. Door in alle niches van IT een uitgebreid netwerk te hebben, weten wij welke professional passend is voor welk interim project.

Hoe onderscheiden wij ons?

IT opdrachtgevers

Perca onderscheidt zich in de IT-Executive markt door zich uitsluitend te richten op staffing in IT en zich te specialiseren in IT-leiderschapsrollen.

Brands on Vertical-strategie

Perca is onderdeel van de Internationale staffing groep, Altus Staffing. Door de brands on vertical strategie van deze groep, zijn onze staffing consultants nauw betrokken bij alle facetten van de Nederlandse IT-markt. De niche brands van Altus Staffing bedienen de markt met een driedubbele niche focus. Binnen de IT-niches waarin de brands opereren, richten de consultants zich uitsluitend op één specialisme (zoals IT-executives en leaders), een regio (bijvoorbeeld Utrecht) en een type dienstverband (bijvoorbeeld interim).

Focus op enkel IT
Staffing binnen de IT-markt is een vak apart. De IT-markt is groot, complex en dient zorgvuldig bediend te worden. Daarom hebben wij met Altus de markt opgedeeld in IT-niches, waar IT-Executive en IT-leadership er één van is.

Focus op Executives
Perca bedient de IT-Executive- en leadership niche en ontwikkelt zich door haar focus tot het grootste en meest kwalitatieve IT-Executive Search bureau van Nederland.

Community building

Om kennisdeling te stimuleren en community building te faciliteren, organiseert Perca regelmatig rondetafel sessies met vooruitstrevende stakeholders in de IT-markt. Daarnaast organiseert de Altus Staffing groep twee maal per jaar een groot congres, wat een uitgelezen kans biedt voor opdrachtgevers en professionals om te netwerken en elkaar te inspireren.

Intensief persoonlijk contact

Door slechts een klein deel van de markt te bewerken kunnen wij intensief persoonlijk contact met ons netwerk. Daarnaast hebben wij de netwerken van de andere Altus Staffing niche brands tot onze beschikking. Dit versterkt onze relatie met professionals waardoor wij naadloze matches kunnen maken.

Form ID:4962