Perca IT-executives services

IT-executives

In Nederland heeft Perca het grootste, meest fijnmazige netwerk in IT-staffing. Wij staan naast u tijdens ieder moment van uw Ioopbaan. Doordat wij onderdeel zijn van het Altus Staffing netwerk, zijn wij direct op de hoogte van passende nieuwe IT-Executive of IT-Leadership rollen binnen elk facet van het IT-landschap.

Wij bieden professionals twee verschillende services:

Executive Search

In de Nederlandse IT-markt heeft Perca alle opdrachtgevers met behoefte aan IT-leadership expertise in kaart. Het overkoepelende Altus Staffing netwerk zorgt ervoor dat wij als eerste op de hoogte zijn van deze behoefte. We werken samen met een grote diversiteit aan bedrijven: van zakelijke dienstverlening tot non-profit organisaties.

Door intensief contact te onderhouden met de opdrachtgevers in ons netwerk, bewerkt Perca de markt zeer zorgvuldig. Het segment waarin Perca Search opereert vereist veel ervaring en specialistische kennis. Omdat wij met Altus de carrière van IT-professionals in alle segmenten van de markt volgen, stimuleren en verder helpen, weten wij wanneer een professional passend is voor een leiderschapspositie bij één van onze opdrachtgevers.

Een diepgaand persoonlijk contact is van wezenlijk belang. Door onze jarenlange ervaring in staffing geven wij hoogwaardige invulling aan de IT-strategieën van bedrijven.

Interim

Het ervaren team van Perca staat een groot netwerk aan interim executives en leaders bij in het vinden van passende projecten. Vooral in IT is leiderschap van onmiskenbaar belang. Onze ervaren consultants staan dagelijks in contact met het Nederlandse bedrijfsleven binnen en zitten bovenop de nieuwste projecten. En dat is precies waar u als daadkrachtige en ervaren leider behoefte aan heeft.

IT-vraagstukken kunnen complex zijn en vragen om veel ervaring en specialistische kennis. Daarom vinden wij kennis over en persoonlijk contact met onze interim executives en leaders zeer belangrijk.