Perca CTO vacatures

Over ons

Perca Search is ontstaan vanuit de visie om het grootste en meest kwalitatieve IT-Executive Search bureau van Nederland te worden. Doordat Perca onderdeel is van de Altus Staffing groep, heeft het de afgelopen acht jaar een groot netwerk van IT-Leaders en IT-Executives opgebouwd. Dit netwerk wordt door ons zorgvuldig onderhouden.

Onze Executive Search consultants zijn ervaren in IT-staffing en weten hierdoor precies wat er waar en wanneer speelt. Wij hebben de afgelopen jaren tal van organisaties geholpen bij de invulling van hun IT-strategie, door ze te matchen met de juiste IT-executives en leaders.

Perca IT recruitment

Onze aanpak

ONZE PROPOSITIE

Perca Search is een executive search kantoor gespecialiseerd in de invulling van IT-management & directieposities voor zowel vaste als interim aanstellingen. Onze aanpak is persoonlijk, discreet, integer en resultaatgericht. Aan ‘goede’ cv’s is meestal geen gebrek. In onze visie gaat het echter om de best passende kandidaat. Zo kijken wij bij binnenkomst naar de achtergrond, cultuur, de stakeholders en de opdracht. Vervolgens kijken we naar de voorwaarden waaronder iemand succesvol kan zijn. De invulling luistert nauw. Perca Search kijkt en zoekt naar degene die het beste past en de meeste waarde toevoegt, om zo de technologische ontwikkelingen te vertalen naar concrete groei voor de organisatie.

W1siziisijiwmtkvmdevmtcvmtuvmtavmtivmzq2l3blcmnhlwjja2dybmqtd2hpdguuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilciymdawedewmdajil1d
W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9wzxjjyxnlyxjjac9qcgcvd3jhchblci1izy5qcgcixv0

Social