Perca Search IT CTO vacatures

Over ons

Het verbinden van de beste IT-Executives en IT-Leaders aan toonaangevende organisaties. Dat is waar wij voor staan. Sinds 2011 hebben wij, samen met Vibe group, een groot netwerk met meer dan 10.000 IT-Executives en IT-Leadership profielen opgebouwd. Dit netwerk wordt door ons zorgvuldig onderhouden. Wij staan voor kwalitatief hoogwaardige, maar toch snelle dienstverlening. Want u heeft die IT-Executive of IT-Leader nodig die met uw organisatie de uitdaging van de toekomst in kan gaan. 

Onze Executive Search consultants hebben een bewezen track-record binnen IT-staffing en weten hierdoor precies wat er waar en wanneer speelt. Wij hebben de afgelopen jaren tal van toonaangevende organisaties geholpen bij de invulling van hun IT-strategie als trusted advisor en partner, door ze te matchen met de juiste IT-Executives en IT-Leaders. 

Perca Search IT executives recruitment

Onze aanpak

Voor wie?

Professionals

Perca staat u bij in elke stap binnen uw IT-Executive of IT-Leadership carrière. Dit doen wij door het vinden van de juiste leiderschapsrol binnen een organisatie die bij u past op basis van uw behoefteprofiel. Dit kan zowel op vaste als op interim basis. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Opdrachtgevers

Perca heeft een zeer gedetailleerd netwerk aan IT-professionals in Nederland, die klaar zijn voor hun volgende IT-Executive of IT-Leadership positie. Door ons uitgebreide netwerk dat wij samen met Altus Staffing opbouwen en onderhouden, weten wij waar de juiste expertise voor uw organisatie te vinden is. 

W1siziisijiwmtkvmdevmtcvmtuvmtavmtivmzq2l3blcmnhlwjja2dybmqtd2hpdguuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilciymdawedewmdajil1d
W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9wzxjjyxnlyxjjac9qcgcvd3jhchblci1izy5qcgcixv0