Perca Search IT CTO vacatures

Over ons

Perca Search is ontstaan vanuit de visie om het grootste en meest kwalitatieve IT-Executive Search bureau van Nederland te worden. Doordat Perca onderdeel is van de Altus Staffing groep, heeft het de afgelopen acht jaar een groot netwerk van IT-Leaders en IT-Executives opgebouwd. Dit netwerk wordt door ons zorgvuldig onderhouden.

Onze Executive Search consultants zijn ervaren in IT-staffing en weten hierdoor precies wat er waar en wanneer speelt. Wij hebben de afgelopen jaren tal van organisaties geholpen bij de invulling van hun IT-strategie, door ze te matchen met de juiste IT-executives en leaders.

Perca Search IT executives recruitment

Onze aanpak

Voor wie?

Professionals

Perca staat met IT-professionals bij in het vinden van de juiste leiderschapsrol binnen de IT. Door samen het behoefteprofiel helder in kaart te brengen en te koppelen aan één van de twee services van Perca, passen wij een aanpak toe op maar. Benieuwd welke dienst passend is?

Opdrachtgevers

Perca heeft een zeer gedetailleerd netwerk aan IT-professionals in Nederland, die klaar zijn voor hun volgende IT-executive of IT-leadership positie. Door dagelijks kennis te delen met de andere niche brands van Altus Staffing, weten wij waar de juiste expertise te vinden is.

W1siziisijiwmtkvmdevmtcvmtuvmtavmtivmzq2l3blcmnhlwjja2dybmqtd2hpdguuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilciymdawedewmdajil1d
W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9wzxjjyxnlyxjjac9qcgcvd3jhchblci1izy5qcgcixv0