Business intelligence & big data recruitment

CIO vacatures in Gelderland

CIO, ook bekend als chief information officer, is de hoogste positie die op het gebied van ICT bezet kan worden. De CIO maakt deel uit van de hoogste bestuurslaag en rapporteert aan de CEO of COO. De CIO draagt de eindverantwoordelijkheid voor het functioneren van ICT-gerelateerde zaken binnen een bedrijf. CIO werken tegenwoordig bij veel verschillende bedrijven gezien het feit dat ICT een steeds grotere rol gaat spelen in de wereld. Als CIO moet je communicatief sterk, strategisch, innovatief en op het gebied van ICT inhoud sterk zijn om aan de slag te kunnen. 

De CIO houdt zich met onder andere de volgende taken: 

  • Managen van het ICT personeel
  • Analyseren en in kaart brengen van de wensen van gebruikers omtrent ICT
  • In samenwerking met de CFO beheren van de financiële planning op het gebied van ICT
  • Overbrengen van het belang van ICT aan zakelijke partners
  • Verkopen van de ICT-strategie aan het publiek
  • Nauwlettend volgen en begrijpen van de specifieke business (ook internationaal) en op de hoogte zijn van de inhoudelijke werkzaamheden van het personeel
Op zoek naar een uitdagende CIO vacature? Perca helpt je graag op weg met haar uitgebreide aanbod! Bekijk onze vacatures en solliciteer op jouw droombaan! 

Gelderland

Gelderland is qua oppervlakte de grootste provincie van Nederland. De provincie ligt in het noordoosten van grenst aan Duitsland en de provincies Overijssel, Utrecht, Limburg en Noord-Brabant. De hoofdstad van Gelderland is Arnhem. De stad met de meeste inwoners is Nijmegen en qua oppervlakte is Apeldoorn de grootste gemeente. Er valt enorm veel te beleven in Gelderland en ook de IT vacatures zijn er in overvloed. Bekijk onze actuele IT executive vacatures en vind jouw droombaan in Gelderland!